‘Persrender toont opvolger goedkope Motorola Moto E’

Gijs Ettes
29 januari 2015, 14:22
2 min leestijd
‘Persrender toont opvolger goedkope Motorola Moto E’

Een vermeende persrender toont een toestel dat wel eens de Moto E 2015 zou kunnen zijn. Het heeft qua formaat en design veel weg van de budgettelefoon die Motorola in 2014 uitbracht.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de ‘Motorola Moto E2’

Zoals te zien in bovenstaande afbeelding heeft de Motorola Moto E2 – in tegenstelling tot zijn voorganger – maar één speakergrille aan de voorzijde. Afgezien daarvan lijkt het vermeende nieuwe toestel erg veel op zijn voorganger, met een relatief compacte behuizing en een grote cameralens (zónder flitser) aan de achterzijde. Standaard draait het toestel op een stockversie van Android 5.0, waarbij alleen de berichten-app een afwijkend pictogram lijkt te hebben.

Tip: de Motorola Moto E is tijdelijk voor slechts €85,97 verkrijgbaar bij MediaMarkt

Eerder deze maand bleek uit informatie van de FCC, een Amerikaanse instantie die smartphones uitgebreid test voordat ze verkocht worden, dat Motorola werkte aan een nieuw en compact toestel met een iets bredere en hogere behuizing dan die van de originele Moto E. Het toestel zou niet over 4G beschikken, maar wel overweg kunnen met bluetooth 4.0, wifi, gps en 3g. Over de overige specificaties is vooralsnog niets bekend.

Aantrekkelijke budgettelefoon

Motorola Moto E2

De eerste Motorola Moto E is vooral aantrekkelijk dankzij de lage prijs en redelijke specificaties. Zo wordt de budgettelefoon aangestuurd door een 1,2GHz dualcore-processor en heeft hij de beschikking over 1GB werkgeheugen, 4GB uitbreidbare opslag (tot maximaal 32GB), een 4,3-inch-scherm (960 bij 540 pixels) en een 5 megapixel-camera.

Een frontcamera ontbreekt, maar de accu heeft een relatief hoge capaciteit van 1980 mAh, waarmee de smartphone gemakkelijk de dag doorkomt. Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide Motorola Moto E review.

Wil je de Motorola Moto E bestellen in combinatie met een abonnement, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks geactualiseerd.

Motorola Moto E

Motorola Moto E prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Moto E prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E 2015
Motorola Moto E 2015

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu