De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Dit zijn de specs van de Motorola Moto E4 (Plus)’

Wouter Nijsen
27 april 2017, 9:25
2 min leestijd
‘Dit zijn de specs van de Motorola Moto E4 (Plus)’

Het lijkt niet lang meer te duren totdat de Motorola Moto E4 wordt aangekondigd. Vrijwel alle specificaties zijn nu uitgelekt. In dit artikel zetten we ze op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Moto E4 specs gelekt

De bekende lekker Roland Quandt meldt op WinFuture over de specificaties van de Motorola Moto E4 en Moto E4 Plus te beschikken. De budgettoestellen bieden prima specificaties voor een lage prijs en zijn dit jaar van een nieuw design voorzien, dat lijkt op dat van de Moto G5 en Moto G5 Plus. De nieuwe Moto E is voorzien van een 5 inch-ips-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Nieuw is de vingerafdrukscanner onder het scherm, waarmee het toestel snel kan worden ontgrendeld.

Moto E4-afbeeldingen

Onder de motorkap bevindt zich een 1,3GHz quadcore-processor van MediaTek met 2GB RAM en 16GB aan opslagruimte. Dat is een flinke upgrade: de Moto E3 is voorzien van slechts 1GB RAM en 8GB aan opslag. Verder maakt de camera foto’s in 8 megapixel, terwijl aan de voorkant een 5 megapixel-camera zit. Het toestel is met 8,9 millimeter en 151 gram iets dikker en zwaarder dan zijn voorganger.

Uit de doos draait de Moto E4 op Android 7.1.1 (Nougat), de meest recente versie van het mobiele besturingssysteem. Moto-toestellen toestellen kenmerken zich door de kale software, en dit lijkt bij de nieuwe Moto E niet anders te zijn. Hoewel het nog onduidelijk is wanneer de Moto E4 wordt aangekondigd, gaat het toestel circa 150 euro kosten.

Motorola Moto E4 Plus

De Moto E4 Plus is door het 5,5 inch-scherm, dat wel een lage hd-resolutie heeft, het grotere toestel van de twee. Onder de motorkap bevindt zich grotendeels dezelfde hardware, al zijn er twee belangrijke verschillen. Zo komt er waarschijnlijk ook een variant met 3GB RAM en heeft de Moto E4 Plus een forse 5000 mAh-accu. Hierdoor kan de smartphone meerdere dagen op een volle lading mee. De grotere accu maakt het toestel wel een stukje forser (9,5 millimeter) en zwaarder (198 gram).

Aan de achterkant zit waarschijnlijk een 13 megapixel-camera, aan de voorkant een 5 megapixel-camera. Net als de reguliere Moto E4 draait de Plus op Android 7.1.1 (Nougat). De smartphone zou rond de 190 euro kosten, maar het is nog de vraag of ‘ie ook naar Nederland komt. Van de Moto E3 verscheen namelijk ook een Plus-versie, maar deze is hier nooit uitgebracht.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Bron: WinFuture
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E4
Motorola Moto E4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu