‘Dit is de Motorola Moto E5, met verplaatste vingerafdrukscanner’

Thomas Haenen
16 januari 2018, 10:20
2 min leestijd
‘Dit is de Motorola Moto E5, met verplaatste vingerafdrukscanner’

De eerste beelden van de Motorola Moto E5 zijn online verschenen. Die suggereren dat Motorola een kleine maar significante wijziging aan zijn designs maakt.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto E5 foto uitgelekt

De vingerafdrukscanner van de Motorola Moto E5 zit achterop het toestel, onder de camera. Dat suggereren de eerste uitgelekte beelden van het toestel, die gedeeld zijn door MySmartPrice. Op de Moto E4, Moto G5 en vrijwel alle andere Motorola-smartphones tot nu toe zit de scanner in een homeknop onder het scherm. Vrijwel alle andere grote fabrikanten, waaronder Samsung, Sony en LG, plaatsen de scanner tegenwoordig achterop.

Motorola Moto E5 foto

Dat betekent echter niet dat de Moto E5 een voorkantvullend scherm krijgt. De foto toont relatief grote randen rond het beeld, met onder andere een prominent Motorola-logo onder het scherm. Verder is er weinig veranderd aan het traditionele Motorola-design. Zo hebben de camera en flitser achterop een opvallende ronde bobbel, net als op eerdere smartphones van het bedrijf.

Overige specificaties van de Moto E5 zijn nog onbekend. Doorgaans behoort de Moto E-reeks tot de goedkoopste Android-smartphones van het moment, met adviesprijzen tussen de 100 en 200 euro. Toch zijn ze vaak voorzien van onderscheidende hardware. Zo was de Moto E4 vorig jaar al voorzien van een vingerafdrukscanner, uniek in deze prijsklasse. De Moto E4 Plus had bovendien één van de grootste smartphoneaccu’s van het afgelopen jaar.

Moto E5 aankondiging in april’

Op het scherm staat een datum van 3 april, wat volgens de bron suggereert dat het toestel op die dag ook aangekondigd wordt. Dat zou betekenen dat de smartphone over ruwweg drie maanden al in de winkels ligt. Motorola heeft een druk voorjaar gepland: het bedrijf onthult naar verwachting volgende maand ook nog de opvolgers van de Moto G5 en Moto G5 Plus, een tweetal budgetsmartphones met een iets hogere adviesprijs.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E5
Motorola Moto E5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu