‘Motorola Moto E6 Plus met dubbele camera te zien op foto’s’

Wouter Nijsen
26 augustus 2019, 9:28
2 min leestijd
‘Motorola Moto E6 Plus met dubbele camera te zien op foto’s’

Op foto’s die online zijn verschenen, is de Motorola Moto E6 Plus te zien. Het budgettoestel, dat nog niet officieel is aangekondigd, heeft onder andere een kleine notch in het scherm en dubbele camera op de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

‘Motorola Moto E6 Plus-foto’s gelekt’

De foto’s zijn gedeeld door de betrouwbare smartphone-insider Roland Quandt op Twitter. Te zien is dat het toestel een groot scherm heeft met een kleine inkeping aan de bovenkant. De randen zijn aan de boven- en zijkant redelijk dun, maar onderaan zit nog een flinke ‘kin’. Aan de rechterkant zitten de aan/uit- en volumeknoppen.

Opvallend is dat aan de achterkant een dubbele camera zit, al is het onduidelijk om wat voor lenzen het hier gaat. De meeste budgetsmartphones combineren een primaire camera met een dieptesensor, die helpt bij het maken van portretfoto’s met een bokeh-effect. Op de achterkant zit ook een vingerafdrukscanner, die bij de onlangs aangekondigd Moto E6 juist ontbreekt.

Verder zou de Motorola Moto E6 Plus op Android 9.0 (Pie) draaien en dualsim-ondersteuning hebben. Onder de motorkap zit vermoedelijk een MediaTek Helio P22-chip met 2 of 3GB aan werkgeheugen. Verdere specificaties ontbreken nog, waardoor we bijvoorbeeld niet weten hoe groot de accu van de telefoon is. De Moto E4 Plus en E5 Plus kenmerkten zich door de forse 5000 mAh-accu.

Moto E6 al eerder aangekondigd

Vorige maand kondigde Motorola de reguliere Moto E6 aan, een betaalbare telefoon van 149 dollar. De smartphone is voorzien van een 5,5 inch-scherm (1440 bij 720 pixels), Snapdragon 435-chip, 2GB RAM, 16GB uitbreidbare opslagruimte, 3000 mAh-accu en een enkele 13 megapixel-camera aan de achterkant. Het is onduidelijk of en wanneer de Moto E6 ook in de Benelux wordt uitgebracht.

Motorola kwam eerder dit jaar met de Moto G7-reeks, die bestaat uit de Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Power en Moto G7 Play. Laatstgenoemde kost op het moment van schrijven slechts 128 euro en beschikt over vlottere hardware dan de Moto E6. De Moto G7 Power – die net als voorgaande E Plus-modellen – een 5000 mAh-accu heeft, haal je op dit moment voor ongeveer 180 euro in huis.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E6 Plus
Motorola Moto E6 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu