‘Motorola Moto E6-render toont nieuw toestel in budgetreeks’

Het is aannemelijk dat Motorola binnenkort een nieuw toestel in de Moto E-reeks uitbrengt. Een doorgaans betrouwbare smartphonelekker heeft een render van de vermeende Moto E6 gepubliceerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de Motorola Moto E6-render

De afbeelding is online gezet door insider Evan Blass (@Evleaks op Twitter). Te zien is dat de Motorola Moto E6 een plastic behuizing met een geribbelde achterkant heeft. Het design is niet bijzonder en het scherm wordt omhelst door flinke randen, al lijkt de telefoon wel over een beeldverhouding van 18 bij 9 te beschikken. De aan/uit-knop en volumebuttons zitten aan de rechterzijkant, aan de bovenkant zit de koptelefoonaansluiting.

motorola moto e6 render

Verder zien we aan de achterkant een enkele camera met led-flitser en het Motorola-logo. Het is onduidelijk of de vingerafdrukscanner in het logo zit verwerkt, al zou het vreemd zijn als Motorola de scanner weg laat. Voorgaande Moto E-telefoons, zoals de Moto E4 (Plus) en Moto E5 (Plus), hadden immers wel een vingerafdrukscanner. Tot slot is het aannemelijk dat de Moto E6 een micro-usb-aansluiting heeft, maar dit is niet op de afbeelding te zien.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Motorola Moto E6 een Snapdragon 430-chip, een oudere processor die ook in de Moto G6 Play en Nokia 5 wordt gebruikt. Verder zou het scherm 5,45 inch meten en een resolutie van 1440 bij 720 pixels hebben. Onder de motorkap zit verder vermoedelijk 2GB werkgeheugen en 16 of 32GB aan uitbreidbare opslagruimte. Verder is het aannemelijk dat de Moto E6 draait op Android 9.0 (Pie) met enkele aanpassingen van Motorola.

Het is onduidelijk wanneer de fabrikant de Moto E6 presenteert en wat het toestel gaat kosten. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app.

Volg al het nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.