De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Betaalbare Motorola Moto E7 Plus krijgt enorme accu en dubbele camera’

Wouter Nijsen
17 augustus 2020, 13:42
2 min leestijd
‘Betaalbare Motorola Moto E7 Plus krijgt enorme accu en dubbele camera’

Motorola introduceert mogelijk binnenkort een nieuwe budgetsmartphone: de Moto E7 Plus. De eerste specificaties van dit toestel zijn nu gelekt.

Lees verder na de advertentie.

‘Eerste Motorola Moto E7 Plus-specificaties gelekt’

Ondanks dat het nog onduidelijk is wanneer Motorola de Moto E7 Plus onthult, zijn de eerste specificaties nu bekend. De betrouwbare smartphonelekker Evan Blass heeft een afbeelding gepubliceerd, waarop enkele features van de Moto E7 Plus worden getoond.

Zo heeft de telefoon een dubbele camera, waarbij het gaat om een primaire camera van 48 megapixel. Over de tweede camera is nog niets bekend, wel zou het toestel een nachtmodus hebben voor betere foto’s in het donker.

Verder heeft de Moto E7 Plus volgens Blass een Snapdragon 460-chip met 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslagruimte en een grote 5000 mAh-accu. Eerdere Moto E-telefoons, zoals de Moto E5 Plus en E4 Plus, kenmerkten zich ook door de grote accu.

Tot slot zou de Moto E7 Plus voorzien zijn van een groot scherm met een kleine notch, vingerafdrukscanner in de zijkant van de behuizing en usb-c-poort. Het toestel draait uit de doos hoogstwaarschijnlijk op Android 10, ondanks dat Android 11 niet lang meer op zich laat wachten.

Opvolger van Moto E6 Plus

De Motorola Moto E7 Plus volgt de Moto E6 Plus op, die vorig jaar in september verscheen. Dat toestel had een adviesprijs van 159 euro en beschikte over een 6,1 inch-hd-scherm, MediaTek-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB opslag.

De nieuwe Moto E lijkt dus een stukje krachtiger te worden. Ook had de E6 Plus een opvallend kleine accu van 3000 mAh. Motorola bracht dit jaar ook de Moto E6s in Nederland uit, die in veel opzichten op de Moto E6 Plus leek.

Blijf op de hoogte van het laatste Motorola-nieuws door onze website te volgen, de Android Planet-app te downloaden en je in te schrijven voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Lees meer over Motorola:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E7 Plus
Motorola Moto E7 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu