‘Foto’s van nieuwe Motorola Moto G in het wild duiken op’

Gijs Ettes
16 juli 2015, 12:56
1 min leestijd
‘Foto’s van nieuwe Motorola Moto G in het wild duiken op’

Gisteren schreven we al over de mogelijke onthulling van de Motorola Moto G 2015 op 28 juli en nu  zijn vermeende foto’s van het toestel  opgedoken. Het afgebeelde testmodel zou draaien op Android 5.1.1 en beschikken over 2GB aan werkgeheugen.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Motorola Moto G 2015 foto’s

Dat is 1GB meer dan waarover de huidige Motorola Moto G beschikt. Bovendien zou het nieuwe 2015-model worden aangedreven door een krachtigere Snapdragon 410-chip van Qualcomm en een IPx7-certificering hebben. Daarmee zou de nieuwe Moto G een stuk waterbestendiger zijn dan zijn voorgangers, die alleen een spatje water kunnen overleven.

De Moto G 2015 foto’s tonen wederom dat er op het gebied van design weinig is veranderd. Alleen de strip aan de achterkant waarop de camera, flitser en het Motorola-logo zijn geplaatst, is nieuw. Deze zou echter puur decoratief zijn en geen nieuwe functies met zich meebrengen.

Aan de voorkant van de smartphone vinden we hetzelfde 5 inch-scherm als op de vorige Moto G, met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder zijn er nieuwe camera’s met 13 en 5 megapixels aan boord, een grotere 2470 mAh-accu en ondersteuning voor 4G.

Motorola werkt naast de Moto G naar verluidt ook aan een nieuwe Moto X en enkele Droid-toestellen die zijn bestemd voor de Amerikaanse markt.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G 2015
Motorola Moto G 2015

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu