De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Motorola Moto G Android 4.4 update eindelijk beschikbaar in Benelux

Gijs Ettes
15 januari 2014, 11:55
1 min leestijd
Motorola Moto G Android 4.4 update eindelijk beschikbaar in Benelux
Moto G Android 4.4 update

Het heeft even geduurd, maar de Moto G Android 4.4 update is eindelijk te downloaden in Nederland en België. De update is 188MB groot en is over-the-air (wifi) te downloaden. De update zorgt ervoor dat Android 4.4.2 op het toestel staat. Dit is de laatste versie van Android 4.4 KitKat, en tevens ook de firmware-versie die op veel Nexus-toestellen draait.

De Moto G Android 4.4 update introduceert onder andere Project Svelte, een reeks aanpassingen waardoor ook toestellen met minder krachtige hardware Android soepel kunnen draaien. Daarnaast voegt de nieuwe Android-versie een fijne volledige scherm-modus, nieuwe Hangouts-app, verbeterde locatie-instellingen en efficiënter multitasken toe.

De Moto G biedt een prima Android-ervaring voor minder dan 200 euro. Het toestel heeft een goede bouwkwaliteit, een scherp scherm en snelle hardware. In de praktijk laat de Moto G je nooit wachten en bij normaal gebruik gaat de 2070 mAh-accu met gemak een dag mee. Dankzij een speciale nanocoating is de Moto G bovendien spatwaterdicht. De telefoon meet 130 bij 66 bij 11,6 millimeter en weegt 143 gram.

Verder beschikt de budgetsmartphone over een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Helaas is er geen 4G-ondersteuning aan boord. Lees meer over het toestel in onze Moto G review.

Moto G bestellen

De Moto G is los verkrijgbaar voor onder de 200 euro of gratis in combinatie met een abonnement. Wil je meer informatie? Check dan de Moto G kopen-pagina voor de scherpste deals van dit moment.

[ad-block id=13 style=narrow]

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's