Motorola Moto G foto en specificaties lekken uit

Gijs Ettes
2 november 2013, 13:54
1 min leestijd
Motorola Moto G foto en specificaties lekken uit
Moto G foto

De Moto G, een aankomende smartphone van Motorola, heeft zich voor het eerst laten zien in een uitgelekte Moto G foto. Het betreft een afbeelding van een folder waarin het toestel staat en waar ook een groot deel van de specificaties valt te lezen.

Eerder duidde het handelsmerk Moto G op een mogelijke verschijning van een Google-telefoon van Motorola. Dat handelsmerk werd begin vorige maand aangevraagd, maar waarschijnlijk betreft de Moto G een middenklasse telefoon van Motorola en niet specifiek een Google-telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Moto G foto toont specificaties

Moto G foto

De Moto G foto en specificaties staan afgebeeld in de Kerst-folder van de Britse winkel Phones4u. Dit kan er op wijzen dat de Moto G al vanaf aankomende feestdagen beschikbaar is, in Groot-Brittannië althans.

Het toestel is voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Daarnaast is de Moto G uitgerust met een 5-megapixelcamera die video’s schiet in 720p en aan de voorzijde bevindt zich een frontcamera met 1,3 megapixel.

Verder beschikt de telefoon over bluetooth 4.0 en draait hij op Android 4.3 (Jelly Bean). Van hoeveel werkgeheugen de Moto G is voorzien, is onbekend. Afgaande op vergelijkbare toestellen van Motorola, gokken we op 1GB.

Lees meer over Motorola

Via

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's