‘Specificaties en foto’s van Motorola Moto G Stylus liggen op straat’

Wouter Nijsen
1 februari 2020, 13:01
2 min leestijd
‘Specificaties en foto’s van Motorola Moto G Stylus liggen op straat’

Lenovo brengt volgens geruchten binnenkort de Motorola Moto G Stylus uit, een smartphone die je kunt bedienen met een pennetje. De eerste specificaties en foto’s zijn een feit.

‘Motorola Moto G Stylus foto’s en specs gelekt’

Afgelopen week dook de Motorola Moto G Stylus meerdere keren op. 91Mobiles en Xataka wisten de eerste foto’s en specificaties naar buiten te brengen. Nu mengt ook XDA Developers zich in het verhaal. De website claimt op de hoogte te zijn van alle specificaties van de Motorola Moto G Stylus.

Het unieke toestel gaat onder de motorkap op de Moto G8 Power lijken, een ander aankomend toestel. De belangrijkste verschillen zijn de camera’s en, natuurlijk, de stylus zelf. De achterkant krijgt volgens XDA een drievoudige camera. De 48 megapixel-hoofdcamera wordt bijgestaan door een 16 megapixel-secundaire lens en macro-camera (2 megapixel). Laatstgenoemde gebruik je voor close-up-foto’s.

De secundaire lens is een zogeheten ‘Action Cam’. Hiermee kun je actiemomenten vastleggen. Deze Action Cam zagen we eerder al op de Motorola One Action. Verder krijgt de Moto G Stylus volgens XDA een 25 megapixel-selfiecamera. Deze zit in de notch aan de voorkant verwerkt.

Ook interessant: ‘Specificaties van Motorola Moto G8 en Moto G8 Power gelekt’

Speciale software voor de stylus

Afgezien van deze inkeping is het 6,36 inch-display (2300 bij 1080 pixels) zo goed als compleet voorkantvullend. Enkel aan de onderkant van het scherm zit een smalle, zwarte balk. De behuizing biedt volgens XDA plaats aan een hoofdtelefooningang, usb-c-oplaadpoort, speaker en ruimte om de stylus op te bergen.

motorola moto g stylus specificaties foto's

Wanneer je dit pennetje uit de behuizing haalt kun je ervoor kiezen om automatisch een standaard-app op te laten starten. Volgens XDA kun je zelf aangeven welk programma dit moet zijn. Ook zou je dankzij Moto Noto, een softwarepakket dat Motorola aan Android 10 toevoegt, je vinger als gum kunnen gebruiken. Op die manier kun je tijdens het maken van notities snel een foutje ongedaan maken.

Onthulling

Het is onduidelijk wat de Moto G Stylus gaat kosten en wanneer de telefoon wordt gepresenteerd, maar mogelijk gebeurt dit tijdens het Mobile World Congress. Dit event vindt eind februari plaats in Barcelona en volgens geruchten onthult Motorola daar ook de Moto G8 en Moto G8 Power. Het bedrijf bracht eind vorig jaar al de Moto G8 Plus uit.

Op de hoogte blijven van al het Motorola-nieuws? Download de Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Lees meer over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu