Motorola Moto G5 vanaf 14 maart te koop in Nederland

Rick van der Veer
6 maart 2017, 16:02
2 min leestijd
Motorola Moto G5 vanaf 14 maart te koop in Nederland

De Motorola Moto G5 is nog maar net officieel onthuld, maar hij is nu al te reserveren. Verschillende winkels bieden nu al een Moto G5 pre-order aan, met een levertijd van een week.

Motorola Moto G5 pre-order

De Moto G5 en Moto G5 Plus zijn nu te bestellen, onder meer via Bol.com en Centralpoint. Beide winkels verwachten de Moto G5 op 13 maart op voorraad te hebben, wat betekent dat je het toestel de dag erna al in huis kan hebben. Op de Plus-versie zul je iets langer moeten wachten: deze smartphone is pas vanaf het begin van april verkrijgbaar.

Vind jouw beste Motorola Moto G5 deal

Motorola Moto G5

Motorola Moto G5

Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G5 aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones

Lenovo kondigde de Motorola Moto G5 onlangs aan tijdens het Mobile World Congress. Het toestel zet de lijn van de Moto G-serie voort, met degelijke specs voor een lage prijs. Lenovo weet ieder jaar met de Moto G weer een degelijke smartphone met stock-Android af te leveren, die bovendien niet te veel kost.

Met een Snapdragon 430-processor en 3GB RAM onder de motorkap is het een forse upgrade tegenover de Motorola Moto G4. Hij is wel iets kleiner: dit jaar heeft Lenovo gekozen voor een scherm van 5 inch. De Moto G5 ligt vanaf 14 maart in de winkels, met een adviesprijs van 199 euro.

Moto G5 pre-order

Naast de Moto G5 kondigde Lenovo ook de Motorola Moto G5 Plus aan. Dat toestel heeft een groter 5,2 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Bovendien is de Snapdragon 625-chipset wat sneller dan de hardware van de Moto G5. Daar staat tegenover dat het toestel met 279 euro wel flink duurder is dan de reguliere Moto G5.

Vind jouw beste Motorola Moto G5 Plus deal

Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus

Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G5 Plus aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones

Moto G5 hands-on

Tijdens het Mobile World Congress hebben we zowel de Moto G5 als de Moto G5 Plus al even getest. In onze Moto G5 preview lees je alles over beide toestellen en wat onze eerste indrukken waren.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G5
Motorola Moto G5
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's