De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Gelekte render toont nieuwe variant Motorola Moto G5 Plus’

Thomas Haenen
19 juli 2017, 9:27
1 min leestijd
‘Gelekte render toont nieuwe variant Motorola Moto G5 Plus’

Van de Motorola Moto G5S Plus is een nieuwe render opgedoken. Het toestel lijkt een licht verbeterde versie van de vrij nieuwe Moto G5 Plus te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto G5S Plus foto uitgelekt

Hoewel de Motorola Moto G5 pas een paar maanden oud is, presenteert moederbedrijf Lenovo binnenkort al een opvolger. Geruchten over een Moto G5S en G5S Plus zoemen al een tijdje rond, maar nu is er een eerste render van het toestel opgedoken.

Motorola Moto G5S Plus foto

Aan de voorkant is de Moto G5S Plus vrijwel gelijk aan zijn voorganger. Het toestel heeft een groter 5,5 inch-scherm, maar de full hd-resolutie is hetzelfde gebleven. Onder het scherm zit nog altijd een vingerafdrukscanner verwerkt, die ook als homeknop fungeert.

Aan de achterkant heeft Motorola wel wat aanpassingen gemaakt. De G5S Plus heeft zichtbare antennelijnen aan de boven- en onderkant van het toestel. De enkele camera achterop is vervangen door een dubbele 13 megapixel-camera. Daarmee is de G5S Plus de eerste Motorola-smartphone met een extra camera. Voorop zit nog een 8 megapixel-camera.

Ook de hardware heeft een kleine upgrade gekregen. De Moto G5S Plus wordt uitgerust met een Snapdragon 626-chipset in plaats van een Snapdragon 625. De 32GB opslagruimte en 3GB werkgeheugen is ingeruild voor een ruimere 64GB opslagruimte en 4GB werkgeheugen. Het toestel loopt op Android 7.1 (Nougat).

Motorola organiseert op 25 juli een evenement in New York, waar verschillende nieuwe producten worden gepresenteerd. De Motorola Moto Z2 Force staat waarschijnlijk centraal, maar ook de Moto G5S en Moto G5S Plus worden daar vermoedelijk gepresenteerd. Het is nog onbekend of en wanneer beide smartphones naar de Benelux komen.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron afbeelding: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G5S
Motorola Moto G5S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu