Lenovo onthult Motorola Moto G6 mogelijk op 19 april

Op 19 april is het zo ver: dan kondigt Lenovo waarschijnlijk de nieuwe G6-serie aan tijdens een event. Alhoewel alle specificaties en productfoto’s al op straat liggen, is over de adviesprijzen nog maar weinig bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Motorola Moto G6 onthulling vindt plaats op 19 april

Het evenement vindt plaats in de Braziliaanse stad São Paulo, zo meldt de website AndroidPit. Op de uitnodiging, die naar journalisten is verzonden, is een Motorola-logo en tekst te zien. Het is niet duidelijk waar ‘helloyou’ naar doet verwijzen.

Het kan bijna niet anders dan dat we hier de Moto G6-serie te zien krijgen. De afgelopen weken lekte immers steeds meer informatie over deze drie telefoons uit. Bovendien is de G-serie zeer populair in Brazilië, en vormde dit land al vaker het toneel voor nieuwe aankondigingen.

Lees ook: ‘Dit zijn de specs van de Moto G6, G6 Plus en G6 Play’

Veel verrassingen gaan we 19 april echter niet krijgen. Alle specificaties van de Moto G6, duurdere Moto G6 Plus en goedkopere Moto G6 Play zijn immers al gelekt. Ook kwamen onlangs officiële productfoto’s naar buiten. Het enige waar nog onduidelijkheid over bestaat, zijn de adviesprijzen en de releasedata.

Adviesprijzen nog onbekend

De verwachting is dat de G6 zo’n 200 euro gaat kosten, terwijl de G6 Play en G6 Plus voor respectievelijk 150 en 250 euro over de toonbank gaan. De Moto G5 en Moto G5 Plus gingen bij lancering voor 199 en 279 euro over de toonbank. Volgens de laatste geruchten gaan de telefoons medio mei in de verkoop.

Op de hoogte blijven van de Motorola Moto G6? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of download de Android Planet-app!

Lees het laatste nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.