De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Persrender toont goedkope Moto G6 Plus in volle glorie’

Wouter Nijsen
22 februari 2018, 14:01
2 min leestijd
‘Persrender toont goedkope Moto G6 Plus in volle glorie’

Een vermeende persrender toont de Motorola Moto G6 Plus, het budgettoestel van Lenovo dat volgende week tijdens Mobile World Congress wordt onthuld. Het design is vernieuwd, terwijl ook de hardware en camera een upgrade heeft gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Motorola Moto G6 Plus render

Op een persafbeelding (zie hierboven), die is gepubliceerd door Android Headlines, is de Motorola Moto G6 Plus te zien. De afbeelding ligt in lijn met eerdere geruchten, al waren de kleurenopties nog niet bekend. De smartphone verschijnt in de kleuren zwart, zilver, goud, wit, donkerblauw en cyaan. Ook opvallend is het grote scherm, dat volgens de laatste geruchten 5,93 inch meet en een resolutie van 2160 bij 1080 pixels heeft.

Op de afbeelding is ook de verbeterde camera te zien. Net als de Moto X4 heeft de Moto G6 Plus een dubbele camera, die iets uit de behuizing steekt. De Moto G5 Plus had nog een enkele cameralens, de nieuwere Moto G5S Plus heeft dat al wel.

Meer over de Moto G6-lijn

Verder zou de Moto G6 Plus beschikken over een Snapdragon 630-chip, 4GB RAM, 32GB opslag en 3250 mAh-accu. Uit de doos draait de smartphone op een bijna kale versie van Android, net als voorgaande Moto G-toestellen. In dit geval gaat het om Android Oreo. De Moto G5 en G5 Plus moeten deze update nog ontvangen.

Naast de G6 Plus komt fabrikant Lenovo ook met de reguliere Moto G6 en Moto G6 Play. De G6 is mogelijk voorzien van een Snapdragon 450-chip, 3GB RAM, 32GB opslag en een 5,7 inch-scherm. De vingerafdrukscanner zit onder het scherm. De G6 Play is het goedkoopste model en kenmerkt zich door de grote 4000 mAh-accu, al is de hardware minder krachtig en de kwaliteit van het scherm minder (1440 bij 720 pixels).

→ Check ook de vooruitblik op Mobile World Congress 2018

De Moto G6, G6 Plus en G6 Play worden hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd. Android Planet is in Barcelona aanwezig en doet live verslag van alle aankondigingen. Volg ons daarom via de website, Twitter, nieuwsbrief of download de Android Planet-app!

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu