Foto’s: ‘Dit is de Motorola Moto G7-serie voor 2019’

Thomas Haenen
21 december 2018, 14:55
1 min leestijd
Foto’s: ‘Dit is de Motorola Moto G7-serie voor 2019’

Motorola brengt volgend jaar liefst vier nieuwe smartphones uit in de Moto G-serie. Beelden van de vier budgetmodellen zijn nu online opgedoken.

Motorola Moto G7-foto’s uitgelekt

Begin volgend jaar kunnen we een Motorola Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play en Moto G7 Power verwachten. Dat blijkt uit foto’s van het viertal, die DroidShout bemachtigd en gedeeld heeft. De vier smartphones hebben vrijwel allemaal hetzelfde ontwerp: een voorkantvullend scherm met notch, met achterop een prominente plek voor de camera en vingerafdrukscanner.

Specificaties van de vier toestellen zijn nog grotendeels onbekend. Op de foto’s zien we dat de Moto G7 en Moto G7 Plus beide een dubbele camera achterop hebben. Voorop zit een kleine inkeping ter grootte van een waterdruppel, precies genoeg ruimte voor één selfiecamera. Beide toestellen hebben waarschijnlijk 3GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte en een nog onbekende Snapdragon-chip van Qualcomm.

De Moto G7 Play is het instapmodel. Deze variant heeft een grotere notch, enkele camera achterop en is waarschijnlijk ook minder krachtig. Bij de Moto G7 Power kun je rekenen op vergelijkbare hardware, maar dan met een flinke accu. Bronnen claimen dat het toestel een accucapaciteit heeft van 5000 mAh, wat waarschijnlijk genoeg is voor twee dagen zonder opladen.

Releasedatum: begin 2019

Het is onduidelijk wanneer de nieuwe Motorola-smartphones worden aangekondigd. Doorgaans brengt de fabrikant zo rond april of mei nieuwe toestellen in de Moto G-reeks uit. De Motorola Moto G6, G6 Plus en G6 Play verschenen laat in het voorjaar van 2018. Het kan dus nog ruim een half jaar duren voor deze toestellen in Nederland te koop zijn. Dat de afbeeldingen nu al zijn verschenen, suggereert wel dat een release niet al te lang meer op zich laat wachten.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: Droid Shout
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G7
Motorola Moto G7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu