De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola Moto G7 mogelijk gelekt: nieuw design met minimale notch

Thomas Haenen
29 augustus 2018, 10:12
2 min leestijd
Motorola Moto G7 mogelijk gelekt: nieuw design met minimale notch

Hoewel de Motorola Moto G6 nauwelijks een half jaar te koop is, komt het bedrijf mogelijk binnenkort al met een opvolger. Een bron claimt de eerste foto’s van de Moto G7 te delen.

Lees verder na de advertentie.

‘Motorola Moto G7 foto’s uitgelekt’

De Motorola Moto G7 heeft een voorkantvullend scherm met een hele kleine notch. Dat suggereert althans een set uitgelekte foto’s die op Slashleaks is verschenen. De bron van de beelden heeft in het verleden vaker foto’s van nieuwe Motorola-smartphones gedeeld, maar is niet altijd even betrouwbaar gebleken. Het is dus nog even afwachten of het toestel op de foto’s daadwerkelijk de nieuwe Moto G blijkt.

Het toestel heeft een opvallend nieuw design dat nagenoeg de hele voorkant vult. Op de Moto G6 zaten nog duidelijke bezels boven- en onderaan het beeld, maar die zijn op deze foto’s grotendeels verdwenen. In plaats daarvan heeft Motorola bovenaan het beeld een hele kleine inkeping (of ‘waterdrop notch’) geplaatst voor de frontcamera. De achterkant lijkt van metaal gemaakt te zijn, met een dubbele camera en vingerafdrukscanner.

Enkele foto’s tonen de instellingen van het toestel, waarbij ook ‘Motorola Moto G6 Plus’ als toestelnaam getoond wordt. De Moto G6 Plus heeft echter een compleet ander ontwerp. Omdat het toestel op de foto een pre-productie-exemplaar is, draait het waarschijnlijk nog op vroege software met incorrecte data.

Moto G7 onthulling deze week?

Desalniettemin is het opmerkelijk dat er nu al beelden opduiken van een nieuwe Moto G. De meest recente reeks van de budgettoestellen werd in april onthuld en ligt pas sinds begin deze zomer in de winkels. Doorgaans wacht Motorola een jaar voor het met nieuwe modellen komt, al bracht ben vorig jaar kort na de introductie van de Moto G5 al de lichtverbeterde Moto G5S uit.

De kans bestaat dat de Moto G7 deze week al wordt gepresenteerd. Donderdagavond 30 augustus organiseert moederbedrijf Lenovo een evenement in Berlijn, voorafgaand aan de IFA-technologiebeurs. Daar worden ook enkele nieuwe Motorola-toestellen verwacht, waaronder dus mogelijk de Moto G7.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: Slashleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G6
Motorola Moto G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu