Motorola presenteert Moto G7-serie waarschijnlijk op 7 februari

Wouter Nijsen
22 januari 2019, 13:51
2 min leestijd
Motorola presenteert Moto G7-serie waarschijnlijk op 7 februari

Motorola heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 7 februari in Brazilië, waar waarschijnlijk de nieuwe Moto G7-reeks wordt aangekondigd. De afgelopen weken is al veel over de budgettoestellen gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto G7-presentatie

motorola moto g7 presentatie

De aankondiging van Motorola’s nieuwe Moto G7-serie laat niet lang meer op zich wachten. Het bedrijf heeft namelijk voor donderdag 7 februari een evenement gepland. De uitnodiging is inmiddels online verschenen en gedeeld door verschillende websites, waaronder PhoneArena. Het zou betekenen dat we de nieuwe budgetsmartphones al over iets meer dan twee weken te zien krijgen.

Motorola kiest er dus opnieuw voor om de telefoons niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona te presenteren. De Moto G6 en Moto E5-serie zagen vorig jaar in april het levenslicht, en werden toen ook in Brazilië onthuld. Het is onduidelijk of de fabrikant dit keer opnieuw tegelijk een nieuwe Moto E-reeks aangekondigd. Over deze budgetsmartphones is vrijwel niets gelekt, terwijl over de Moto G7-serie wel het nodige bekend is.

Wat we weten over de Moto G7-toestellen

Motorola komt dit jaar hoogstwaarschijnlijk met vier budgettelefoons: de Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play en Moto G7 Power. De Moto G7 en G7 Plus beschikken over krachtigere hardware en verbeterde camera’s, terwijl de G7 Play het absolute instapmodel moet worden. De Moto G7 Power moet zich onderscheiden door de enorme 5000 mAh-accu. Onlangs verschenen de vermeende adviesprijzen van de telefoons. Het zou gaan om 249 euro voor de reguliere Moto G7, 299 euro voor de Moto G7 Plus, 149 euro voor de Moto G7 Play en 199 euro voor de G7 Power.

Alle toestellen krijgen een groot scherm met dunne randen en een inkeping, al verschilt het design. Zo hebben de Moto G7 en G7 Plus een groter scherm met een kleine, waterdruppel-achtige notch. De G7 Play en G7 Power hebben een grotere inkeping en minder krachtige hardware. De smartphones draaien waarschijnlijk op een vrijwel kale versie van Android 9.0 (Pie) met minimale aanpassingen van Motorola.

Tip: blijf op de hoogte van de Moto G7-toestellen door de Android Planet-app te downloaden, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je een dagelijks of wekelijks nieuwsoverzicht krijgt!

Meer nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G7
Motorola Moto G7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu