De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Motorola brengt Moto G7-serie eerder uit dan verwacht’

Michel van 't Klaphek
7 november 2018, 11:04
2 min leestijd
‘Motorola brengt Moto G7-serie eerder uit dan verwacht’

Alhoewel de Moto G6 pas een krap halfjaar uit is, klopt zijn opvolger alweer op de deur. De Motorola Moto G7 is mogelijk al vanaf begin volgend jaar te koop.

Lees verder na de advertentie.

‘Motorola Moto G7 release in begin 2019’

Motorola heeft het nieuwe toestel namelijk laten keuren door de FCC, de Amerikaanse telecomwaakhond. Deze organisatie kijkt of elektronische producten aan de veiligheidsvoorwaarden voldoen. Meestal staat een keuring garant voor een spoedige release. Er wordt daarom gespeculeerd dat Motorola de Moto G7-serie ergens in het begin van 2019 uitbrengt. Het Moto G6-trio kwam in mei 2018 uit.

motorola moto g6 review

Het toestel dat is gekeurd, heeft modelnummer Moto XT1965-2. Het is onduidelijk of het hier om de ‘normale’ G7 gaat, of de G7 Play of Moto G7 Plus-variant. Het toestel is in het begin van september door de FCC ontvangen en aan het eind van de maand goedgekeurd.

Lees ook: de review van de Motorola Moto G6 (Plus)

‘Niet drie, maar vier Moto-toestellen’

Het toestel komt sowieso uit in twee varianten: een normaal model en een versie met dual-sim. Verdere details zijn niet in het keuringsrapport te vinden. Wel wordt er gespeculeerd dat Motorola dit jaar van plan is om meer G-serie-telefoons dan ooit uit te brengen.

Doorgaans brengt het bedrijf drie nieuwe toestellen per jaar uit, maar dat aantal wordt in 2019 opgekrikt naar vier. Waarschijnlijk krijgt de Moto G7 een behuizing van aluminium en glas met een voorkantvullend beeldscherm.

Aan de bovenkant zou een notch zitten met de vorm van een waterdruppel, net als bij de OnePlus 6T. Volgens eerdere geruchten beschikt de Motorola Moto G7 over een 6,4 inch-full-hd-scherm (2340 bij 1080 pixels), Snapdragon 636-chip, 4GB RAM, 64GB opslag en 3500 mAh-accu met ondersteuning voor snelladen.

De Moto G6-serie, waaronder ook de G6 Play en G6 Plus toebehoren, kwam in mei van dit jaar uit. Het ligt daarom voor de hand dat het G7-trio of kwartet iets eerder uitkomt, zoals in februari of maart van 2019.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: 91Mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G7
Motorola Moto G7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu