De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Motorola Moto G8 duikt op in video: zo ziet de betaalbare smartphone eruit

Sten de Bruijn
8 november 2019, 10:52
2 min leestijd
Motorola Moto G8 duikt op in video: zo ziet de betaalbare smartphone eruit

Motorola heeft een ijzersterke reputatie als het op smartphones met een degelijke prijs/kwaliteitsverhouding aankomt, en het lijkt erop dat de Moto G8 deze traditie voortzet. Het toestel is goed te zien in een nieuwe video en krijgt een vernieuwde camera.

Lees verder na de advertentie.

‘Motorola Moto G8-camera in nieuwe video te zien’

Het 6-seconden durende filmpje is online gezet door Evan Blass. Het is niet duidelijk hoe de insider aan deze beelden komt, maar Blass heeft een uitstekende reputatie als het op smartphonegeruchten aankomt. We hebben enkele interessante screenshots uit dit filmpje in het artikel opgenomen.

motorola moto g8 video 2

Het meest in het oog springende kenmerk is natuurlijk de drievoudige camera op de achterkant. Hierbij zijn twee lenzen verticaal (vermoedelijk de groothoeklens en dieptesensor) op elkaar geplakt, met daarboven een losstaande hoofdcamera. Verder is natuurlijk ook een flitser aanwezig.

Alhoewel de reclamevideo vooral de camera uitlicht, komt ook het scherm aan bod. Het lijkt erop dat de Moto G8 een kleine notch aan de bovenkant heeft, met daarin de selfiecamera. In tegenstelling tot een hoop eerdere Moto-toestellen lijkt het scherm zo goed als de hele voorkant op te vullen.

motorola moto g8 video

Verder laat de video zien dat de Motorola Moto G8 tenminste in drie kleuren verschijnt: blauw, rood en zwart. Over de specificaties is nog niets bekend. Wel is het aannemelijk dat de behuizing van plastic wordt, omdat dit een relatief goedkoop materiaal is.

Lees ook: ‘Motorola Moto G8 krijgt drie camera’s aan achterkant en nachtmodus’

Betaalbaar, maar krachtig

Eind oktober kondigde Motorola al de Moto G8 Plus aan, een betaalbare telefoon met degelijke specificaties. Dit toestel heeft bijvoorbeeld ook een drievoudige camera, forse 4000 mAh-accu en redelijk goede specificaties, maar is met zijn adviesprijs van 269 euro absoluut niet duur.

Motorola brengt de afgelopen jaren altijd drie toestellen in de G-serie uit. De G8 Play wordt het instapmodel voor mensen die een simpele telefoon zoeken voor alledaagse taken, terwijl de ‘gewone’ G8 en G8 Plus iets meer power leveren, maar alsnog heel betaalbaar zijn. Eerder dit jaar verscheen ook een vierde telefoon, de Moto G7 Power, die zich onderscheidt door de 5000 mAh-accu.

Op de hoogte blijven van de Motorola Moto G8? Schrijf je dan in voor de Android Planet-nieuwsbrief, of download onze gratis Android-app!

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu