Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Motorola Moto X release eind september, nu te reserveren

Gijs Ettes
11 september 2014, 15:09
1 min leestijd
Motorola Moto X release eind september, nu te reserveren
nieuwe Moto X release

De nieuwe Motorola Moto X  release vindt eind september plaats, maar het nieuwe toestel – dat dezelfde naam draagt als zijn voorganger – is nu al te reserveren. De Moto X beschikt over betere hardware en een groter scherm. Aan de voorzijde is nu een groot 5,2 inch-display te vinden met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap is een Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz-quadcore-processor aanwezig die  wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. De opslag bedraagt 16 of 32GB en is niet uitbreidbaar.

Wel heeft de nieuwe Moto X een chiquer design dan zijn voorganger, wat voornamelijk komt door het aluminium frame. Verder is de smartphone voorzien van een tweetal prima camera’s. De 13 megapixel-camera aan de achterzijde heeft een dubbele ledflitser en kan in 4K filmen. Ook aan boord  is een  2-megapixel-frontcamera.

Lees verder na de advertentie.

Overige specificaties Motorola Moto X

De Moto X  meet 140,8 bij 72,4 bij 9,9 millimeter en weegt 144 gram, waarmee hij groter en zwaarder is dan zijn voorganger. De niet verwijderbare accu heeft een capaciteit van 2300 mAh en standaard draait de Moto X op een vrijwel stockversie van Android 4.4.4 (KitKat), met slechts een paar toegevoegde functies van Motorola.

Moto X release: check nu al de beste aanbiedingen

Wil je de nieuwe Moto X reserveren, dan kun je terecht bij onderstaande aanbieders. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2014
Motorola Moto X 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu