‘Motorola Moto X+1 krijgt achterklep van kunstleer’

Gijs Ettes
7 april 2014, 8:24
1 min leestijd
‘Motorola Moto X+1 krijgt achterklep van kunstleer’
moto x+1

Gisteren schreven we naar aanleiding van een tweet van Evan Blass (@evleaks) al over een geüpdatete versie van de Motorola  Moto X 2014  die mogelijk in ontwikkeling is. Uit een nieuw Twitter-bericht van de bekende lekker van smartphones en andere gadgets blijkt dat het Motorola-toestel mogelijk is voorzien van een achterkant van kunstleer. Bij de reguliere Moto X is de achterklep al verwisselbaar, dus het is niet ondenkbaar dat consumenten bij de Moto X+1 meer keuze krijgen.

Over de Moto X+1 is verder overigens weinig bekend. Mogelijk wordt het een iets snellere versie van de Moto X, die sinds kort verkrijgbaar is in ons land. De smartphone beschikt over een 4,7 inch-scherm met ene 720p-resolutie, 16GB aan opslagruimte een 1,7GHz-dualcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Verder is Android 4.4.2 (KitKat) aan boord, alsmede twee camera’s met 10 en 2 megapixels.

De Motorola Moto X heeft qua design veel weg van de populaire Motorola Moto G en meet 129,3 bij 65,3 bij 10,4 millimeter. Met een gewicht van 130 gram is het een relatief zwaar toestel, maar daardoor ligt het wel fijn in de hand.

De beste Motorola Moto X aanbiedingen

Heb je geen zin om te wachten op de Moto X+1? Check dan hieronder de beste aanbieding voor de smartphone in combinatie met een abonnement.

Lees meer over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2014
Motorola Moto X 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu