De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Specificaties en foto’s Motorola Moto X4 lekken uit’

Thomas Haenen
25 augustus 2017, 10:33
2 min leestijd
‘Specificaties en foto’s Motorola Moto X4 lekken uit’

Lenovo breidt zijn assortiment binnenkort opnieuw verder uit. Details van de Motorola Moto X4 zijn uitgelekt, die waarschijnlijk volgende week wordt onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Moto X4 foto’s uitgelekt

De Motorola Moto X4 is opgedoken en uitvoerig op beeld vastgelegd. De smartphone wordt waarschijnlijk volgende week officieel onthuld op een evenement in Berlijn, maar een Iraanse distributeur heeft nu al de eerste foto’s gedeeld.

Het design oogt nagenoeg identiek aan alle andere Motorola-smartphones die dit jaar verschenen. Achterop zijn de twee camera’s in een rond, uitstekend stuk gestopt, met een klein kuiltje voor het Motorola-logo eronder. De vingerafdrukscanner is voorop geplaatst, onder het scherm. Wel opvallend is de kleur. Waar Motorola het afgelopen jaar vooral zilveren en grijze toestellen uitbracht, is de Moto X4 op de foto’s in het zwart te bewonderen.

Moto X4 specificaties

Op één van de foto’s is bovendien een lijst met specificaties te zien. Die bevestigen dat het toestel een 5,2 inch-scherm heeft met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Aan de binnenkant zit een Snapdragon 630-chip met 3GB werkgeheugen, en een accu met een capaciteit van 3000 mAh. Achterop zitten dubbele camera’s van 12 en 8 megapixel.

Motorola’s vele smartphones

Daarmee heeft de Moto X4 nogal overlap met de onlangs aangekondigde Moto G5S Plus. Beide smartphones hebben een dubbele camera en vergelijkbare chipset. Wel beschikt de G5S Plus over een iets groter scherm van 5,5 inch. Daar staat tegenover dat het toestel met een adviesprijs van 329 euro goedkoper is dan de verwachte prijs van de Moto X4.

Het is een drukke zomer geweest voor Motorola. Het bedrijf heeft een groot aantal nieuwe smartphones uitgebracht in vrijwel elke prijsklasse, van de Motorola Moto C Plus tot de Moto G5S tot de Moto Z2 Force. Qua prijspunt bevindt de Moto X4 zich waarschijnlijk tussen die laatste twee smartphones. Eerdere Moto X-toestellen werden ook voor zo’n 400 euro verkocht.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X4
Motorola Moto X4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu