‘Dit is de Motorola Moto Z4 Play met notch en Moto Mods-ondersteuning’

Michel van 't Klaphek
3 januari 2019, 13:35
2 min leestijd
‘Dit is de Motorola Moto Z4 Play met notch en Moto Mods-ondersteuning’

De Motorola Moto Z4 Play krijgt een kleine inkeping in het scherm en ondersteuning voor Moto Mods. De vingerafdrukscanner zit voortaan onder het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Motorola Moto Z4 Play-renders

Althans, dat blijkt uit de eerste beelden van de Moto Z4 Play. De opvolger van de Z3 Play, die redelijk positief werd ontvangen, heeft namelijk wederom een aansluiting voor accessoires aan de achterkant. Hierdoor kun je wederom aan de slag met Moto Mods, Motorola’s accessoires voor je smartphone.

De beelden zijn naar buiten gebracht door OnLeaks, een telecominsider die vaker als eerste op de hoogte is van nieuwe toestellen, en de Indiase website Compare Raja. Naast de aanwezigheid van ondersteuning voor Moto Mods valt ook de smalle notch aan de bovenkant van het scherm op. Deze heeft de vorm van een waterdruppel.

Het design is verder grotendeels geïnspireerd op zijn voorganger. Wel lijkt het erop dat dat Moto Z4 Play een voorkantvullend scherm krijgt met een stuk smallere randen. Ook zit er geen vingerafdrukscanner onder het scherm, op de achterkant of aan de zijkant. Waarschijnlijk kiest Motorola er daarom voor om deze in het scherm zelf te verwerken.

Geen dubbele camera

Verder zien we een usb-c-poort en hoofdtelefooningang aan de onderkant zitten. In tegenstelling tot een hoop andere toestellen krijgt de Moto Z4 Play volgens de renders geen dubbele camera. Zowel aan de voor- als achterkant schiet je plaatjes met een enkele sensor. Dit is opvallend, omdat de Z3 Play wél een dubbele cameralens aan de achterkant heeft.

De Motorola Moto Z4 Play wordt volgens geruchten in maart of april aangekondigd. Qua specificaties tasten we nog grotendeels in het duister, maar het lijkt erop dat hij een Snapdragon 670- of 675-processor krijgt.

Op de hoogte blijven van de Moto Z4 Play? Download dan de gratis Android Planet-app, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: Compare Raja
Bron afbeelding: Compare Raja
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu