‘Dit is de Motorola Moto Z4 met 48 megapixel-camera, 5G en forse accu’

De Moto Z4 krijgt een 48 megapixel-camera, forse accu die twee dagen meegaat en een vingerafdrukscanner onder het scherm. De voordelige Motorola gaat ongeveer 500 euro kosten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Motorola Moto Z4 specificaties op straat’

De Indiase website 91Mobiles is op de hoogte van de specificaties van de Motorola Moto Z4. Het toestel is op papier een typische middenklasser, met wat interessante functies. De smartphone krijgt een groot 6,4 inch-oled-scherm met bovenin een inkeping voor de selfiecamera. Deze heeft een resolutie van 25 megapixels en dankzij de speciale ‘groepsmodus’-functie passen al je vrienden op de foto. Ook zit er een vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt.Motorola Moto Z4 Play renders uitg

Volgens de website plaatst Motorola een enkele 48 megapixel-camera bestaande uit vier losse pixels op de achterkant met quad bayer-techniek. Zodra je een foto maakt worden deze vier afzonderlijke beelden in één haarscherpe afbeelding van 12 megapixel gepropt, met een betere kwaliteit als resultaat. Ook zou de camera goed werk leveren bij weinig licht, net zoals de nachtmodus van de Samsung Galaxy S10.

Lange accuduur

Ook vind je op de achterkant natuurlijk de welbekende pinnetjes om Moto Mods aan te sluiten. De Moto Z4 wordt aangestuurd door een Snapdragon 675, 4/6GB RAM en 64/128GB opslag. Vooral de processorkeuze is opvallend, want 91Mobiles zegt dat het toestel 5G-internet aankan. Tot nog toe vinden we deze functie alleen bij vlaggenschepen met een Snapdragon 855-chip. In Nederland is het 5G-netwerk overigens nog niet klaar, dus wij kunnen er sowieso niet mee aan de slag.

Verder zou de Moto Z4 over een 3600 mAh-batterij beschikken. Motorola zegt dat dit genoeg is voor twee dagen gebruik op een volle acculading. Dankzij TurboCharge zit de batterij bovendien snel vol. Ook is het toestel waterdicht, ondanks de hoofdtelefooningang. 91Mobiles noemt geen specifieke prijs en verschijningsdatum, maar zegt dat de Motorola “de helft” van een vlaggenschip kost. Dit zou betekenen dat de Moto Z4 een adviesprijs van tussen de 450 en 500 euro krijgt.

Op de hoogte blijven van de Motorola Moto Z4? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of download de gratis Android Planet-app

Lees het laatste nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.