De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Motorola presenteert nieuwe Moto 360 op 8 september

Gijs Ettes
1 september 2015, 14:21
1 min leestijd
Motorola presenteert nieuwe Moto 360 op 8 september

Lenovo  heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 8 september waar de onthulling van de nieuwe Moto 360 van Motorola zal plaatsvinden. De uitnodiging toont een nieuwe versie van de smartwatch, met een gouden uurwerk en bandje.

Lees verder na de advertentie.

Dit weten we over de nieuwe Moto 360

nieuwe moto 360

Al eerder doken er foto’s op van de Motorola Moto 360 (2015), die een vergelijkbaar design heeft als zijn voorganger, al is de fysieke knop iets naar boven verplaatst (zie foto hierboven). Die kan gebruikt worden om het apparaat in te schakelen en terug te keren naar het beginscherm van Android Wear.

Uit eerdere foto’s bleek ook dat de nieuwe Moto 360 waarschijnlijk weer een zwarte balk onderaan het scherm heeft. De smartwatch heeft waarschijnlijk dus geen volledig rond scherm, wat  je wel zou verwachten bij de  ronde kast. Geruchten gaan verder dat Motorola een sportversie van de Moto 360 uitbrengt, die waterbestendig is en voorzien van een gps en barometer.

Het reguliere model moet in september verschijnen en de sportversie – volgens geruchten althans – in november. Over prijzen is nog niets bekend, al komen we daar  over een week wellicht meer over te weten. Wel weten we dat de smartwatch met zowel Android als iOS zal werken, aangezien Google gisteren iOS-ondersteuning voor Android Wear heeft uitgerold.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu