De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Motorola presenteert smartphone met uitschuifbare selfiecamera op 3 december’

Colin Baak
28 november 2019, 10:33
2 min leestijd
‘Motorola presenteert smartphone met uitschuifbare selfiecamera op 3 december’

Motorola heeft een uitnodiging verstuurd voor een evenement op 3 december. In Brazilië toont de fabrikant dan waarschijnlijk de Motorola One Hyper, een smartphone met een uitschuifbare selfiecamera.

Lees verder na de advertentie.

Motorola One Hyper-aankondiging

Op de uitnodiging zien we naast de datum en tijd ook contouren van een smartphone. Wat daarbij opvalt is de uitschuifbare selfiecamera, iets wat we steeds vaker zien bij Android-toestellen. Het grote voordeel is dat het scherm dan geen inkeping meer bevat voor een camera, en een nog groter gedeelte van de voorkant kan vullen.

Het evenement vindt plaats in Brazilië, waar Motorola vaker nieuwe smartphones onthult. Wel gaan we er vanuit dat dit toestel ook zijn weg vindt naar Europa. De nieuwste telg van Motorola zou One Hyper gaan heten, waarmee het toestel tot de One-familie behoort.

Motorola One pop-up

Focus op de uitschuifbare selfiecamera

Daarin kennen we onder andere al de One Vision, One Action en Motorola One Macro. De focus ligt daarbij vooral op de camera’s. Bij het aankomende toestel gaat dat dus om de uitschuifbare selfiecamera. Eerder verscheen al een hands-on van de smartphone inclusief vermeende specificaties.

Het scherm is 6,39 inch groot en heeft een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. De processor wordt de Snapdragon 675 van Qualcomm, die bijvoorbeeld ook in de populaire Samsung Galaxy A70 zit.

Verder wordt gesproken over 4GB werkgeheugen en 128GB aan uitbreidbare opslagruimte. Als je de opslag niet uit wil breiden, is er ook plaats voor een tweede simkaart. Tot slot is er een 3600 mAh-accu aanwezig, alsmede nfc en een koptelefoonaansluiting. Het toestel wordt geleverd met Android 10. Of de telefoon onderdeel is van het Android One-programma, is nog onduidelijk

Release en beschikbaarheid

Of en wanneer het toestel precies naar Europa komt, is nog even afwachten. Ook de adviesprijs is onduidelijk. In oktober kwam de fabrikant met de Motorola Moto G8 Plus en Motorola Moto E6 Plus.

Lees meer over Motorola

Bron: IndiaShopps
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola One Hyper
Motorola One Hyper

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu