De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Motorola OnePower-specs: Android One, grote accu, randloos scherm’

Thomas Haenen
11 juni 2018, 10:52
1 min leestijd
‘Motorola OnePower-specs: Android One, grote accu, randloos scherm’

Specificaties van de Motorola OnePower zijn verschenen en suggereren dat het bedrijf werkt aan een nieuwe smartphone met Android One. Met deze vrijwel onaangepaste versie van Android kun je op snelle updates rekenen.

Lees verder na de advertentie.

Motorola OnePower specificaties uitgelekt

Recentelijk zijn al enkele details en beelden van de nieuwe Motorola-smartphone uitgelekt. Nu heeft Technienize mogelijk een volle set specificaties van de smartphones bemachtigd. Zo zou de Motorola OnePower over een 6,2 inch-scherm, dubbele camera en flinke accu met een capaciteit van 3780 mAh beschikken.

De smartphone moet zich echter vooral onderscheiden door de software. De OnePower zou lopen op Android One, een variant van Android waarbij fabrikanten vrijwel geen aanpassingen mogen maken. Daardoor zijn gebruikers verzekerd van snellere updates en langere ondersteuning.

Motorola OnePower specificaties

Motorola maakt al relatief weinig aanpassingen aan Android, al voegt het bedrijf wel enkele eigen apps en instellingen toe. Het updatebeleid verschilt van toestel tot toestel. Duurdere smartphones krijgen maandelijkse beveiligingspatches en één of twee grotere jaarlijkse updates.

Bezitters van de goedkopere Moto E-reeks moeten het daarentegen doen zonder grotere updates, en krijgen de beveiligingspatches maar een keer in de zestig tot negentig dagen. Deze OnePower kan vermoedelijk ook rekenen op meerdere updates.

Android One in Nederland

Er zijn inmiddels verschillende Android One-smartphones verkrijgbaar in Nederland, waaronder de Nokia 7 Plus, Xiaomi Mi A1 en de General Mobile 4G. Motorola bracht vorig jaar ook al een Android One-toestel uit, een speciale variant van de Moto X4 die niet in Nederland verscheen.

Motorola introduceerde onlangs diverse smartphones, met onder andere de Moto G6 en Moto E5. Daarnaast verschijnt later deze zomer de Moto Z3 Play. Of de OnePower in Nederland verschijnt en wanneer de smartphone wordt aangekondigd, is onbekend.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Techienize
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu