Motorola Quench met MotoBLUR: nieuw Android-toestel voor Europa [MWC 2010]

Redactie
15 februari 2010, 11:44
1 min leestijd
Motorola Quench met MotoBLUR: nieuw Android-toestel voor Europa [MWC 2010]
motorola quench

Motorola heeft vanochtend op Mobile World Congress in Barcelona een nieuw Android-toestel aangekondigd: de Motorola Quench met MotoBLUR. In de VS zal het toestel via T-Mobile verkocht worden onder de naam Motorola Cliq XT. Het toestel heeft een 3,1 inch scherm, een 5 megapixel camera met autofocus en LED-flitser en twee microfoons voor ruisonderdrukking.

Ook WiFi, A-GPS en stereo Bluetooth zijn aanwezig. Het toestel komt in het eerste kwartaal van 2010 beschikbaar. Dit is het achtste Android-toestel dat Motorola op de markt brengt. De Motorola Quench ondersteunt ook Adobe Flash Lite, om lekkerder te kunnen browsen. MotoBLUR moet ervoor zorgen dat je ervaring met het toestel persoonlijker en socialer wordt. Je kunt contacten, berichten, foto’s en andere zaken synchroniseren met bijvoorbeeld Facebook, MySpace, Twitter, Gmail, e-mail en Last.fm. Informatie komt ook automatisch beschikbaar op je homescreen, via streams die makkelijk te beheren zijn. Via MotoBLUR kun je ook instant messaging-berichten versturen.

Lees verder na de advertentie.

Motorola levert op de Quench ook Swype mee, het alternatieve toetsenbord waarmee je sneller teksten kunt invoeren. Het persbericht van Motorola ratelt maar voort over het prachtige 3,1 inch scherm en de genoegens van MotoBLUR, maar echte specificaties zijn er op dit moment nog niet beschikbaar.

Motorola is op Mobile World Congress aanwezig in hal 8, stand 8A51.

Meer info: persbericht Motorola

Categorie: Fabrikanten
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's