De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Motorola RAZR MAXX vanaf mei te koop in Europa

Redactie
3 april 2012, 17:30
1 min leestijd
Motorola RAZR MAXX vanaf mei te koop in Europa
Motorola RAZR MAXX vanaf mei te koop in Europa

De langverwachte Motorola RAZR MAXX zal vanaf mei in de Europese winkels te vinden zijn. Het toestel is nagenoeg gelijk aan de originele Motorola RAZR, alleen de batterij is flink verbeterd. In plaats van een 1.780 mAh acccu wordt de RAZR MAXX geleverd met een 3.300 mAh exemplaar. Dat is zo’n 85 procent meer capaciteit en daarmee moet je haast wel zeker het einde van de dag kunnen halen. Ook de Motorola RAZR MAXX is slecht 9 mm dik, en daarmee is het een van de dunste toestellen op de markt.

Aan boord van de RAZR MAXX is een 1,2 GHz dual-core processor en 1 GB RAM werkgeheugen. Het 4,3 inch Super AMOLED scherm heeft een qHD-resolutie. Aan boord is 16 GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Een 16 GB kaartje zal standaard worden meegeleverd. Aan de achterkant zit een 8 megapixelcamera, aan de voorkant een 1,3 megapixelcamera waarmee je kan videobellen.

Lees verder na de advertentie.

De originele Motorola RAZR draait op Android 2.3.6 dat door Motorola licht is aangepast. Naar verwachting komt binnen niet al te lange tijd Ice Cream Sandwich uitkomen voor het toestel. De Motorola RAZR MAXX zal als deze op de markt komt hoogstwaarschijnlijk van Android 4.0 zijn voorzien. Een adviesprijs voor de telefoon is nog niet bekendgemaakt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu