De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Motorola presenteert opvouwbare Razr-smartphones op 1 juni

Wouter Nijsen
17 mei 2023, 13:01
2 min leestijd
Motorola presenteert opvouwbare Razr-smartphones op 1 juni

Motorola onthult waarschijnlijk op 1 juni nieuwe opvouwbare smartphones. Het gaat om toestellen in de Razr 40-serie.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Razr 40 (Ultra) presentatie is al snel

Via een tweet kondigt Motorola de onthulling aan. Op 1 juni worden vrijwel zeker de nieuwe Razr-smartphones van het bedrijf gepresenteerd. De tweet toont een korte video met de slogan ‘Flip the script‘, waarmee het bedrijf naar de opvouwbare telefoons hint.

Waarschijnlijk komt Motorola met twee nieuwe Razr-smartphones. De Razr 40 Ultra is de afgelopen weken al meerdere malen gelekt en wordt de meest uitgebreide, opvouwbare telefoon van het bedrijf. Daarnaast werkt de fabrikant waarschijnlijk aan een goedkopere versie, die mogelijk de Razr 40 of Razr 40 Lite heet. Hier is echter minder over bekend.

Android Planet zit op 1 juni uiteraard klaar om jou van het laatste nieuws te voorzien. Houd onze website dus in de gaten als je alles wil weten over de nieuwe Motorola Razr. Download ook de gratis Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We zijn ook te vinden op InstagramTwitterGoogle Nieuws of Facebook.

Wat we weten over de nieuwe Razr’s

De Razr 40 Ultra verschijnt vermoedelijk in drie kleuren (zwart, blauw en rood) en heeft een scherm dat verticaal open en dicht vouwt. Aan de buitenkant zit ook nog een schermpje. Dit ‘cover display’ kun je gebruiken als de Razr 40 Ultra is dichtgeklapt, om bijvoorbeeld notificaties te checken of een belletje te plegen.

Onlangs zijn de specificaties van de Razr 40 Ultra gelekt. De smartphone zou beschikken over een Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor, net als de Motorola Razr uit 2022. Daarnaast moet er 12GB aan werkgeheugen, 512GB aan opslagruimte en een 3640 mAh-batterij aanwezig is. De accu is relatief klein, maar kan wel snel opladen met maximaal 33 Watt.

Het 6,7 inch-oled-scherm aan de binnenkant heeft een resolutie van 2640 bij 1080 pixels en de ververssnelheid is minimaal 120Hz. Daardoor geniet je van soepele beelden. De hoofdcamera heeft een resolutie van 12 megapixel, terwijl de groothoeklens ‘uitgezoomde’ foto’s maakt in 13 megapixel. Aan de binnenkant zit een 32 megapixel-selfiecamera.

Meer lezen over Motorola:

Bron afbeelding: Evleaks (Twitter)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Razr 40
Motorola Razr 40

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu