Motorola Razr gaat 1599 euro kosten in Europa

Sten de Bruijn
18 november 2019, 15:01
1 min leestijd
Motorola Razr gaat 1599 euro kosten in Europa

De vernieuwde Motorola Razr is vorige week gepresenteerd. Op een eigen event in Londen heeft de fabrikant de Europese prijs bekendgemaakt. De Motorola Razr prijs in Europa bedraagt 1599 euro.

Motorola Razr prijs: 1599 euro

Motorola heeft zojuist aangekondigd dat de Motorola Razr 1599 euro gaat kosten in Europa. Android Planet is aanwezig bij het evenement in Londen. Een hands-on met het apparaat volgt zo snel mogelijk. De fabrikant kondigde het toestel vorige week al officieel aan, maar een europrijs werd tot vandaag niet genoemd.

Motorola Razr

Meer info over de Motorola Razr

De nieuwe Razr is een toestel met twee schermen. Het display aan de binnenkant is een opvouwbare oled-variant van 6,2 inch. De resolutie van 2142 bij 876 pixels zorgt ervoor dat het scherm erg langwerpig is. Met dit design stapt Motorola in de voetsporen van de Razr V3, een toestel dat in 2004 op de markt kwam.

Aan de buitenkant is een scherm aanwezig van 2,7 inch. De resolutie daarvan is 800 bij 600 pixels. Dat display wordt gebruikt voor notificaties en bijvoorbeeld de tijd. De accucapaciteit bedraagt 2510 mAh en het toestel draait op Android 9.0 (Pie). Dit terwijl het nieuwere Android 10 al even geleden is uitgebracht.

Er is 6GB werkgeheugen aanwezig en 128GB niet uitbreidbare opslag. De processor is de Snapdragon 710-chip van Qualcomm. Het scherm aan de binnenkant bevat ook een inkeping. Dat is de plaats voor verschillende sensoren en een 5 megapixelcamera. Aan de buitenkant is tot slot ook nog een 16 megapixelvariant te vinden.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu