Motorola rolt Android 3.2 Honeycomb voor Europese Xoom Wi-Fi tablet uit

Motorola rolt Android 3.2 Honeycomb voor Europese Xoom Wi-Fi tablet uitMotorola is begonnen met het verspreiden van de Android 3.2 Honeycomb-update voor de Xoom Wi-Fi. Gebruikers in Europa kunnen vanaf nu de update binnenhalen. Android 3.2 brengt onder meer een verbeterde compabiliteitsmodues met zich mee, snelle schermrotatie en docking support. Zelf heeft Motorola enkele handige applicaties toegevoegd zoals MOTOPRINT waarmee je via Wi-Fi rechtstreeks vanaf je tablet kunt printen en een volledige versie van QuickOffice voor het bewerken van Microsoft Office documenten en het lezen van PDF-bestanden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De ondersteuning voor zakelijke applicaties is ook verbeterd. Zo is een Citrix client toegevoegd en ondersteuning voor 3LM zodat de Xoom ook van afstand bestuurd kan worden in een zakelijke netwerkomgeving. De toevoegingen van QuickOffice en MOTOPRINT moeten de tablet ook beter geschikt maken voor zakelijk gebruik. Er worden nu ook meer toetsenbordtalen ondersteund waaronder Russisch, Spaans, Italiaans, Spaans, Turks en Grieks. Ook zijn de menu’s nu in het Kroatisch, Hongaars en Roemeens te lezen.

De update is nu binnen te halen voor gebruikers in Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de Amerikaanse gebruikers al enige tijd de Android 3.2 update hebben ontvangen was het in Europa vooralsnog afwachten voor Motorola de update ging uitvoeren. Anders dan in de Verenigde Staten is niet Google maar Motorola verantwoordelijk voor de updates van de Motorola Xoom.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.