Placeholder

HTC is op dit moment de enigste mobiele telefoon fabrikant die volledig functionele Android telefoons kan leveren. Maar dit gaat veranderen. De noodlijdende Motorola heeft afgelopen week flink geïnvesteerd in de ontwikkelingen rondom Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zo heeft Motorola het team dat met een Android mobiele telefoon bezig is vergroot van 50 naar 350 mensen. Het lijkt erop dat Motorola Android wil gaan gebruiken als laatste strohalm om te kunnen overleven.

Wat betreft Samsung en LG is er minder goed nieuws op het Android front. Volgens een artikel in de Telecoms Korea verschijnen de eerste mobiele telefoons met Android van deze mobiele telefoon fabrikanten pas in de tweede helft van 2009. Dit betekent dat we bijna een jaar moeten wachten op mobiele telefoon met Android van Samsung of LG.

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.