Motorola schakelt Megan Fox in voor Super Bowl-reclamespot

megan fox motorolaIn de VS is vannacht de 44e Super Bowl gespeeld, een massaal volksfeest waarbij iedereen voor de buis kruipt. Het gesprek van de dag in de techwereld waren niet zozeer de sportprestaties, maar het feit dat Google voor het eerst een reclamespot op de buis bracht. Niet eens voor de Nexus One, zoals veel mensen hadden gedacht, maar een reclamespotje voor de zoekmachine. Door al die ophef dreigde een ander reclamespotje ondergesneewd te raken: een filmpje waarin Megan Fox reclame maakt voor de Motorola Devour.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Megan zit in bad en vraagt zich af wat er gebeurt als ze een foto van zichzelf zou uploaden. “Waarschijnlijk niets”, denkt ze. Toch is de casting van Megan Fox wat onhandig: in foto’s is ze in het openbaar meermaals met een iPhone gespot. Maar misschien staat er in haar contract dat ze die heeft moeten inruilen voor de Devour.

Via: Macenstein

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.