De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Motorola brengt nieuwe, stevige smartphone binnenkort uit’

Wouter Nijsen
31 mei 2021, 15:09
2 min leestijd
‘Motorola brengt nieuwe, stevige smartphone binnenkort uit’

De rugged smartphone van Motorola zou niet lang meer op zich laten wachten, zo stelt een nieuw gerucht. Naast een snelle lancering zou ook de eerste specificaties verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Motorola´s stevige smartphone komt eraan

Begin dit jaar maakte Motorola bekend te komen met rugged smartphones, ook wel bekend als de bouwvakkerssmartphone. Hiervoor werkt het bedrijf samen met Bullit Group, een fabrikant die zich specialiseert in stevige toestellen en bijvoorbeeld de Cat-telefoons maakt. Als we een nieuw gerucht mogen geloven, duurt het niet lang meer totdat de eerste rugged Motorola-telefoon wordt aangekondigd.

Caterpillar

De website DealnTech zegt dat het toestel binnenkort wordt onthuld, maar heeft geen specifiekere informatie. Wel beschikt de bron over de eerste specificaties. De smartphone zou draaien op de Snapdragon 662-processor, die ook in andere Motorola-toestellen zit. De Moto G30, Moto G9 Power en G9 Play hebben bijvoorbeeld dezelfde chip.

Verder zou de stevige Moto-telefoon een forse 5000 mAh-accu hebben, die snel opladen ondersteunt. Dit gaat – net als bij veel andere Motorola-toestellen – met maximaal 20 Watt. Verder specificaties zijn nog onduidelijk, alsmede de releasedatum en prijs. Zodra hier meer over bekend is, dan lees je het uiteraard op Android Planet.

Meer Motorola-toestellen

Motorola heeft de afgelopen maanden veel Android-toestellen uitgebracht. Vorige maand kwam het bedrijf bijvoorbeeld met de Moto G100, een duurder toestel van 499 euro. De telefoon heeft een strak design, vloeiend 90Hz-scherm en krachtige hardware. Meer weten? In de Motorola Moto G100 review vertellen we je alles over de duurste (en snelste) Moto-telefoon tot nu toe.

De Moto G30 is met een adviesprijs van 179 euro een stuk betaalbaarder, al haal je de smartphone inmiddels voor minder in huis. Het toestel valt vooral op door het 90Hz-scherm, de grote accu en prima prestaties. Minpunten zijn er ook: het scherm is niet heel scherp, het design wat saai en de plastic behuizing voelt wat goedkoop aan.

Check ook de videoreview van de Motorola Moto G30:

Motorola Moto G30 review: één van de beste budgetsmartphones van dit moment?

Meer lezen over Motorola?

Bron: DealnTech
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Defy
Motorola Defy

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu