Motorola TouchZINE HD blijft een gerucht

Motorola TouchZINE HDEr zijn al een tijdje geruchten over een Android-toestel van Motorola. Nieuw is een YouTube-video, gepubliceerd door de Braziliaan Yuri Cassini, waarin je een aantal beelden voorbij ziet komen van de Motorola TouchZINE HD. De specificaties zijn indrukwekkend: een 5 megapixel camera, 16GB geheugen en een touchscreen van 800 x 480 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Toch is de video overduidelijk nep: het toestel is slordig op de foto gezet en soms overbelicht door een flitser van de fotograaf. Eigenlijk is de video niets meer dan een diashow van foto’s die al eerder van het toestel zijn uitgelekt. En de tekst ‘Copyright Motorola Eletronics’? Yury Cassini beweert dat Motorola het toestel op de CES 2009 wilde lanceren, maar nog wat aanpassingen moest doen, zoals de uitbreiding naar 16GB en het toevoegen van vier fysieke knoppen (twee volumeknoppen, camera en blokkeringsknop voor het display). En de menu-, home- en backknop dan?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.