Motorola werkt aan eigen Android-interface Blur

motorola blurDe tipgevers van Boy Genius Report hebben ontdekt dat Motorola bezig is met een Android-interface waarmee je alle sociale netwerken en persoonlijke contacten bij elkaar ziet. De gebruikersinterface heet Blur en heeft op allerlei manieren koppelingen met internet. Er zou ook sprake zijn van een speciale knop op het toestel, waarmee je alle gegevens in één keer kunt updaten en wachtwoorden voor sociale netwerken kunt invullen. Blur zal waarschijnlijk niet de definitieve naam zijn voor de interface, die qua insteek wel een beetje lijkt op HTC Sense: ook daar staan contacten centraal. Het lijkt bovendien wel iets op webOS, het nieuwe besturingssysteem van Palm waarmee je snel toegang hebt tot sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Eigenlijk waren de plannen van Motorola wel te verwachten: ze kondigden eerder aan dat ze Android zouden gebruiken om toestellen te maken waarin sociale contacten en communicatie meer centraal staan dan standaard het geval is. Met Blur kun je over-the-air (oftewel: draadloos) bepaalde onderdelen van het besturingssysteem of de interface updaten. Helemaal nieuw is de ontdekking van Boy Genius niet: Fortune zou er een paar dagen geleden al over geschreven hebben (maar daar konden we zo snel niets recents vinden over Motorola of over Blur).

Via: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.