Motorola wil de komende maanden 10 nieuwe Android-telefoons uitbrengen

motorola dextMotorola is van plan om in de komende zes tot tien maanden 10 nieuwe Android-telefoons uit te brengen. Dat blijkt uit een rapportage van Global Equities Research, een analysebureau voor beleggers. De eerste telefoon kennen we al: de Motorola Dext/Cliq. Maar daar blijft het niet bij: de telefoons zullen in de prijsklasse tussen $39 en $399 worden aangeboden, zegt analist Trip Chowdhry op basis van bronnen uit de industrie. Het plan is om met deze nieuwe toestellen het marktaandeel weer op te vijzelen.

Een paar jaar geleden had Motorola nog een behoorlijk marktaandeel, maar dat is de afgelopen jaren ineengeschrompeld tot 5,5% in het tweede kwartaal van 2009. Het succes hangt af van de mate waarin operators de nieuwe Android-telefoons van Motorola in hun assortiment opnemen en hoeveel moeite ze willen doen om de toestellen te promoten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Om de Motorola Dext/Cliq wat meer tussen de oren te krijgen heeft Motorola ook een promovideo van dit toestel uitgebracht.

Via: Businessweek

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.