Motorola wil Ice Cream Sandwich update uitvoeren zes weken na Google

Redactie
25 oktober 2011, 11:28
1 min leestijd
Motorola wil Ice Cream Sandwich update uitvoeren zes weken na Google

Motorola heeft aangegeven dat ze zes weken nadat Google de Ice Cream Sandwich broncode heeft vrijgegeven. De kans dat veel toestellen van de fabrikant deze update snel krijgen is redelijk groot, aangezien Motorola haar eigen softwarelaag (voorheen bekend als Motoblur) niet zo zwaar toepast. De Droid RAZR, de Bionic en de Motorola Xoom tablet krijgen in ieder geval zeker een update naar ICS, de andere recente Droid-telefoons staan naar verwachting ook hoog op het updatelijstje.

In vergelijking met de andere Android-fabrikanten doet Motorola het momenteel erg goed qua updates. Het feit dat ze zes weken na het vrijgeven van de ICS-broncode updates willen verspreiden voor haar eigen telefoons is ambitieus te noemen. Zo is het nog niet eens duidelijk wanneer de Google Nexus S de update krijgt en of de Google Nexus One uberhaupt in aanmerking komt voor Android 4.0.

Lees verder na de advertentie.

Als Motorola de updates binnen zes weken weet af te ronden is het nog maar de vraag of providers deze wel tijdig goedkeuren. Traditiegetrouw krijgen grote software-updates vertraging omdat providers deze eerst intern moeten testen voordat ze die gaan verspreiden.

Categorie: Fabrikanten
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's