Dit is de Moto X+1, de smartphone die Motorola op 4 september onthult

Redactie
22 augustus 2014, 10:51
1 min leestijd
Dit is de Moto X+1, de smartphone die Motorola op 4 september onthult
Motorola X+1 foto

De opvolger van de Moto X wordt naar verluidt de Moto X+1. De Moto X was een klein succes in de Verenigde Staten, maar in Nederland is de telefoon niet echt bekend. In tegenstelling tot de Moto G en Moto E, de twee goedkope smartphones uit de laatste Motorola-lijn. Mogelijk gaat de Moto X+1 hier verandering in brengen, want Motorola pakt alles wat zo goed is aan de Moto X en verbetert de smartphone op verschillende punten.

Naar verluidt wordt de Moto X+1 samen met de nieuwe Moto G, Moto 360-smartwatch en een bluetooth headset op 4 september onthuld. Dat is de eerste keer dat Motorola onder de leiding van het Chinese Lenovo, dat Motorola van Google overnam, een perspresentatie houdt.

Lees verder na de advertentie.

Motorola X+1 foto en specs

moto_x1_leaked_photo2

De Moto X+1 foto laat zien dat het toestel zijn houten achterkant met het Morola-logo behoudt. De smartphone beschikt voortaan wel over een metalen rand die ‘m een robuuster design moet geven. En dat voel je waarschijnlijk als je ‘m vasthoudt. Ook zou er ruimte voor een microSD-kaart zijn.

De verwachting is dat de Moto X+1 een 5,1 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels), 2GB aan werkgeheugen, 32GB opslagruimte en 2900 mAh-accu krijgt.

Het laatste Motorola-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu