Motorola Xoom 2 met 8.2 inch scherm gaat 399 euro kosten

Redactie
2 november 2011, 12:45
1 min leestijd
Motorola Xoom 2 met 8.2 inch scherm gaat 399 euro kosten
Motorola Xoom 2 Wi-Fi 16 GB versie gaat 399 euro kosten

In een nog uit te komen folder van winkelketen Carphone Warehouse is de Xoom 2 gespot. Hieruit blijkt dat de tablet een scherm van 8.2 inch zal krijgen en dat het model met 16 GB intern geheugen en Wi-Fi 399 euro zal gaan kosten. De Xoom 2 is voorzien van Android 3.2 Honeycomb en niet Android 4.0 Ice Cream Sandwich. In de folder worden geen andere specificaties genoemd, behalve dat de tablet ook kan tetheren en de vraag is hoe dat gaat werken op tablet zonder 3G. Naar verwachting zal de tablet rond de kerstdagen in de winkels liggen.

Dat Motorola bezig is met de opvolger(s) van de Xoom-tablet was al eerder duidelijk. De 8.2 inch Xoom 2 zou de ‘Media Edition’ gaan heten en voorzien zijn van een IPS-scherm. Deze tablet zou een ingebouwde IR-sensor krijgen zodat deze ook al afstandsbediening gebruikt kan worden. Ook zou de tablet door de gebruikte materialen ook als e-reader kunnen worden, hoewel daar in de folder geen melding van wordt gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Naast een kleinere 8.2 inch variant zal de fabrikant ook een nieuwe 10.1 inch variant op de markt brengen. Deze Xoom 2 zou 9 mm dik worden en een 1.2 GHz processor aan boord krijgen. De Xoom 2 zou voorzien zijn van 1 GB aan werkgeheugen en krachtig genoeg om 1080p HD-video te schieten. Naar verwachting zullen beide tablets dus voor het einde van het jaar nog op de markt komen. Hoe duur de 10.1 inch variant gaat worden is nog niet duidelijk.

Carphone Warehouse Motorola Xoom 2

Bron: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu