Motorola Xoom Android-tablet krijgt update naar Android 3.1
Wouter Nijsen

xoom motorolaDe Motorola Xoom was het Honeycomb paradepaardje en speelde tijdens menig presentatie van Google een hoofdrol. Met zijn dual-core processor, Android Honeycomb, vlotte prestaties en degelijke bouwkwaliteit leek de Motorola Xoom een zorgeloze toekomst tegemoet te gaan. Helaas bleek de gebruikte Android-versie niet helemaal vrij van fouten en hoewel de Xoom een geheugenkaart-slot heeft werd deze niet ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gelukkig heeft Motorola nu bekend gemaakt dat in ieder geval de Europese versie van de Xoom binnenkort een update krijgt naar Android 3.1. Deze update activeert de veelbesproken ondersteuning voor microSD geheugenkaarten en lost een aantal bugs op. Daarnaast zal de Motorola Xoom profiteren van de nieuwe features in Android 3.1 zoals resizable widgets en USB host support. Motorola laat weten dat de update in de komende weken uitgerold zal worden.

Motorola Xoom Update_Android_Tablet

Facebook via Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.