De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola Xoom-tablet: minimaal 800 dollar?

Redactie
22 januari 2011, 17:27
1 min leestijd
xoom

De Motorola Xoom-tablet gaat minimaal 800 dollar kosten, zo blijkt uit een screenshot van een pagina in het interne systeem van Verizon. In Nederland en België worden Amerikaanse prijzen vaak één op één overgenomen, dus als de tabletcomputer van Motorola hier uitkomt, dan ligt de verkoopprijs waarschijnlijk rond de 800 euro. Als dit het geval is, dan gaat het Xoom-tablet duurder worden dan de verschillende iPad-versies. Het prijsniveau is vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Tab.

Wellicht hadden sommige Android-gebruikers gehoopt op een lagere prijs voor de eerste Honeycomb-tablet van Motorola. Aan de andere kant: in Nederland worden telefoons deels gesubsidieerd door mobiele telecomproviders. Bij aankoop van een abonnement kan een telefoon voor een lagere prijs gekocht worden.

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Xoom is aangekondigd op de CES 2011 en draait op een 1GHz dual-core Tegra 2-processor, heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 en een vijf megapixel camera. Video-opnames tot 720p zijn ook mogelijk, afspelen kan zelfs tot 1080p. Binnenin vind je een riante hoeveelheid van 32GB opslagruimte. En de batterij is voldoende om 10 uur video te kijken. De Xoom beschikt ook over 802.11n Wi-Fi en Bluetooth 2.1 + EDR.

Het is te hopen dat de tablet naar de Benelux komt, maar daar heeft Motorola nog niets over gezegd. Aan de andere kant: er komen waarschijnlijk nog genoeg andere leuke Honeycomb-tablets aan. Naar verwachting worden er een aantal nieuwe tablets aangekondigd tijdens het Mobile World Congress 2011 in Barcelona. Android Planet is bij dit congres aanwezig om live verslag te doen.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu