Motorola Zeppelin: alweer een Android-toestel van Motorola

motorola zeppelinOp internet zijn alweer foto’s verschenen van een nieuw Android-toestel van Motorola. De Motorola Zeppelin verscheen een paar dagen geleden al op een onscherpe foto met een roadmap van Motorola, maar er was toen nog niet bekend dat het om een Android-toestel zou gaan. De website DIGI.QQ.com kreeg de Motorola Zeppelin echter in handen en maakte wat foto’s.

De Zeppelin is voorzien van een 5 megapixel camera met flitser en heeft als eerste Android-toestel twee simkaartslots voor GSM én CDMA. Helaas vergat de website een foto van de voorzijde te maken, waar je een 3,1 inch scherm met een resolutie van 480 x 320 zou moeten aantreffen. Ook zit er Wi-Fi en een HDMI-uitgang op. Het toestel komt waarschijnlijk eerst in China beschikbaar, in het eerste kwartaal van 2010. De wereldwijde beschikbaarheid volgt later.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

motorola zeppelin
De Motorola Zeppelin heeft een 5 megapixel camera.

motorola zeppelin
De HDMI-aansluiting zit aan de zijkant, achter een klepje.

motorola zeppelin
Het dual-simkaartslot voor GSM en EDGE.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.