Motorola’s eerste toestel met Android uitgelekt: Motorola Calgary

Redactie
29 april 2009, 18:13
1 min leestijd
Motorola’s eerste toestel met Android uitgelekt: Motorola Calgary
android motorola calgary

Alweer een nieuw Android-toestel van een fabrikant? Jawel! Inmiddels is ook het eerste Android-toestel van Motorola uitgelekt: de Motorola Calgary. Dit toestel zal in de VS via Verizon worden aangeboden. Het gaat om een QWERTY slider-toestel waarbij sociale netwerkfuncties centraal staan, vergelijkbaar met de vernieuwde Sidekick. The Boy Genius, waar deze foto’s van afkomstig zijn, verwacht dat het qua uiterlijk wel een winnaar wordt.

De Samsung I7500 is volgens hen gewoon de zoveelste touchscreen-telefoon. Motorola heeft volgens BGR iets heel aparts gemaakt, maar als je het ons vraagt lijkt het toch een apparaat dat meer de Amerikanen dan de Europanen zal aanspreken. De belijning op het toetsenbord van de Motorola Calgary doet wel wat denken aan de RAZR. Eerder werd gesproken over een lancering in het tweede kwartaal van 2009, maar dat is niet officieel bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

moto flash

Twee andere nieuwe toestellen, de Flash en de Inferno, schijnen te zijn afgelast. Aan de Inferno missen we niets, maar de Flash (zie foto hierboven) had wel een interessant uiterlijk. Er is momenteel een ander toestel in ontwikkeling, dat de naam Rolex krijgt. Op dit moment is daar nog weinig over bekend, behalve dan dat het vrijwel geheel is gemaakt van gehard glas. Het krijgt hetzelfde display als de Motorola Aura.

Via: The Boy Genius

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's