Motorola’s Honeycomb-tablet laat zich zien

motorola1Android-baas Andry Rubin liet tijdens de All Things D’s Dive Into Mobile conferentie een werkende tabletcomputer met Android 3.0 (Honeycomb) zien. Deze tablet-pc van Motorola bevat een krachtige Tegra 2-chip van NVIDIA en is qua formaat vergelijkbaar met de iPad. Tijdens de conferentie maakten fotografen verschillende kiekjes van de tablet, waardoor wij nu kunnen genieten van scherpe beelden van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De tablet van Motorola heeft qua design iets weg van de iPad, zoals de zilveren rand en het zwarte frame, maar er zijn ook enkele verschillen. Zo beschikt de tabletcomputer over een krachtige LED-flitser en een camera. Andy Rubin van Google durfde nog niet te zeggen hoeveel deze tablet straks gaat kosten, maar hij onthulde wel dat het meegenomen exemplaar grofweg 10.000 dollar kostte om te produceren. Logisch, want de tablet is nog niet in massaproductie gegaan en er zijn slechts enkele exemplaren van Motorola’s krachtige tablet-pc.

Zoals eerder gezegd draait de tablet van Motorola op Android 3.0, oftewel Honeycomb. Volgens Engadget passen er meer icoontjes op het homescreen van de tablet (logisch, een tablet heeft immers een groter scherm dan een telefoon) en komt er een speciale Gmail-applicatie die is geoptimaliseerd voor het gebruik op een tabletcomputer. De nieuwe tablet-pc van Motorola verschijnt ergens in de loop van 2011.

Via: Android & Me

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.