De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Motorola’s Honeycomb-tablet laat zich zien

Redactie
8 december 2010, 15:09
1 min leestijd
Motorola’s Honeycomb-tablet laat zich zien
motorola1

Android-baas Andry Rubin liet tijdens de All Things D’s Dive Into Mobile conferentie een werkende tabletcomputer met Android 3.0 (Honeycomb) zien. Deze tablet-pc van Motorola bevat een krachtige Tegra 2-chip van NVIDIA en is qua formaat vergelijkbaar met de iPad. Tijdens de conferentie maakten fotografen verschillende kiekjes van de tablet, waardoor wij nu kunnen genieten van scherpe beelden van het toestel.

De tablet van Motorola heeft qua design iets weg van de iPad, zoals de zilveren rand en het zwarte frame, maar er zijn ook enkele verschillen. Zo beschikt de tabletcomputer over een krachtige LED-flitser en een camera. Andy Rubin van Google durfde nog niet te zeggen hoeveel deze tablet straks gaat kosten, maar hij onthulde wel dat het meegenomen exemplaar grofweg 10.000 dollar kostte om te produceren. Logisch, want de tablet is nog niet in massaproductie gegaan en er zijn slechts enkele exemplaren van Motorola’s krachtige tablet-pc.

Lees verder na de advertentie.

Zoals eerder gezegd draait de tablet van Motorola op Android 3.0, oftewel Honeycomb. Volgens Engadget passen er meer icoontjes op het homescreen van de tablet (logisch, een tablet heeft immers een groter scherm dan een telefoon) en komt er een speciale Gmail-applicatie die is geoptimaliseerd voor het gebruik op een tabletcomputer. De nieuwe tablet-pc van Motorola verschijnt ergens in de loop van 2011.

Via: Android & Me

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's