MouthOff voor Android: laat je toestel praten

mouthoff androidMouthOff is op de iPhone al een groot succes geweest. Nu is de applicatie ook verkrijgbaar voor Android. Met deze applicatie kun je een mond simuleren op je Android-toestel, die reageert op de dingen die jij zegt. Bij MouthOff is het de bedoeling dat je het toestel voor je gezicht houdt terwijl je ondertussen praat, zingt, lacht of schreeuwt. De applicatie zorgt ervoor dat de (getekende) mond op het scherm meebeweegt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eigenlijk is het een applicatie om je weer even kind te voelen. Er zitten 36 monden in, gemaakt door 12 illustratoren. De Britse ontwikkelaar ustwo ziet dat de Android Market een grote toekomst heeft en wil die boot niet missen. Het was daarom een eenvoudige beslissing om de applicatie naar het Android-platform om te zetten. Er is een website met de naam ShowUsYourMouthOff gemaakt, waar gebruikers foto’s en video’s van hun monden kunnen laten zien.

MouthOff is te vinden in the Android Market voor $0,99.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.