Mozilla Fennec voor Android weer een stapje dichterbij
Wouter Nijsen

Het is al langer bekend dat Mozilla aan een Android-variant van hun bekende Firefox-webbrowser werkt. Fennec, zoals deze browser gaat heten, verkeert nog steeds in een ontwikkel-stadium maar dit project nadert langzaam maar zeker het einddoel. Via de Facebook-pagina van Mozilla zijn nu enkele afbeeldingen vrijgegeven waarop een Google Nexus One en Motorola Milstone te zien zijn met op het scherm Fennec. Deze afbeeldingen laten feitelijk weinig nieuwe informatie zien. Het aardige van deze teasers is wel dat ze als resultaat hebben dat er voldoende aandacht blijft voor Mozilla’s Android-ontwikkelingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nog steeds is er geen releasedatum van Fennec bekend, maar je zou zo nu en dan de Mozilla Facebook-pagina in de gaten kunnen houden voor nieuwe informatie.

Mozilla Fennec Google Nexus One

Mozilla Fennec Milestone

Via: Boygeniusreport

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.