De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

MSI onthult WindPad 100A op Computex

Redactie
31 mei 2011, 22:48
1 min leestijd
MSI onthult WindPad 100A op Computex

MSI heeft vandaag op de Computex een nieuwe reeks WindPads aangekondigd. Naast de eerder al besproken WindPad Enjoy 7 en WindPad Enjoy 10 lanceerde het Taiwanese elektronicaconcern nog twee nieuwe tablets, de WindPad 110W en 100A. Deze laatste maakt gebruik van het Android-besturingssysteem.

De WindPad 100A is de nieuwe Android-tablet van MSI en zal geleverd worden met “de laatste versie van Android”. Of dit Honeycomb of later dit jaar Ice Cream Sandwich zal zijn, is nog niet bekend. MSI houdt waarschijnlijk een slag om de arm omdat er nog geen exacte releasedate van Ice Cream Sandwich bekend is.

Lees verder na de advertentie.

Als het om de hardware gaat, zit het wel goed met de 100A. Deze maakt vermoedelijk gebruik van een Tegra 2 dual-core processor. De 100A beschikt daarnaast over 1GB werkgeheugen, maximaal 32GB opslagruimte, een HDMI-aansluiting, een USB-aansluiting en een poort voor een SD-kaart. Uiteraard zal deze tablet ook uitgerust worden met een Ambient Light Sensor (ALS) en een G-sensor. Wanneer de nieuwe tablets in Europa of de Benelux te verwachten zijn heeft MSI nog niet bekend gemaakt. Ook zijn er nog geen prijzen vastgesteld.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu