De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

MWC 2010: Inbrics gaat M1 officieel presenteren

Wouter Nijsen
9 februari 2010, 9:35
1 min leestijd
MWC 2010: Inbrics gaat M1 officieel presenteren

Inbrics toonde tijdens de CES in Las Vegas de M1. Een opmerkelijk vormgegeven Android-toestel met uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. De M1 is ondanks het aanwezige toetsenbord toch nauwelijks dikker dan 1 centimeter en dat is een pluim voor de ontwerpers waard. Tijdens het MWC in Barcelona gaat Inbrics het toestel officieel presenteren. Dat betekent dat de M1 dus daadwerkelijk op de markt komt en het niet alleen bij een proefballonetje blijft. De specificaties zullen ongewijzigd zijn ten opzichte van het model dat op de CES te bewonderen was.

Dit betekent een 800 MHz Samsung processor, 3,7 Inch WVGA AMOLED scherm, 3G, Wi-Fi, een 3 megapixel camera en 16GB geheugen. Welke Android-versie het definitieve model mee gaat krijgen is helaas nog onbekend. Maar gelukkig begint het MWC al over een paar dagen, dus lang zullen we niet meer op deze ontbrekende informatie hoeven wachten.

Lees verder na de advertentie.

Helaas is er niet alleen goed nieuws over de Inbrics M1 te melden. Europese kopers kunnen pas eind 2010, of zelfs pas begin 2011 over de M1 beschikken. Het is de vraag of het toestel met de huidige specificaties dan ook nog voor enige opschudding kan zorgen.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu